söndag 4 mars 2012

Försök själv då!

(Jag) - Det känns ungefär som om man hjälpt någon att flytta, en hel dag, och flyttstädat. Man är liksom helt slut i kroppen på kvällen. Som om man burit på något tungt hela dagen. Vilket ju är det jag gör!

(B) - Men det är därför du skulle ha tränat lite mer i början av graviditeten.

(Jag) - Men bara för att jag skulle ha tränat extra benböj i början gör väl inte att jag orkar kånka runt på 16 kilo extra nu!

(B) - Hm... jo?

(Jag) - Men Ååå! Tänk så här då. Du styrketränar några månader, sen blir du tvungen att bära på en pelletssäck (som vi vet väger 16 kilo) dygnet runt och ha en järnkorsett så att du inte kan böja dig. Samtidigt som dina fötter och händer svullnar, du mår mer eller mindre illa och får sura uppstötningar. Du går även ständigt runt och oroar dig för att hålla någon du inte känner vid liv genom att dela all din näring och ditt blod med den här personen.
Du kommer dessutom vara extremt sugen på olika saker, till exempel semlor. Men när du väl tillfredsställer dina lustar med denna fantastiska bakelse får du höra att du borde tänka mer på din figur och inte äta tomma kalorier!
Ju längre tiden går desto närmre kommer den helt okända dag då du ska trycka in en kokosnöt i analen. Vilket alla säger kommer gå sååå bra! Något som är heeeelt naturligt. Det tar bara något dygn eller så av plågsam smärta, sen är den inne. Det gäller bara att ANDAS rätt!


(B) - Okej, jag ger mig!

4 kommentarer:

  1. Hälsningar från flera arbetskamrater som skrattat gott åt detta! Många kände igen sig! Ät du dina semlor!! Det är du värd!

    SvaraRadera
  2. Haha! Tack!
    Ibland blir man liksom lite frustrerad...

    SvaraRadera
  3. Typiskt män att försöka hitta anledningar och lösningar på alla problem, istället för att bara visa medlidande. :)

    SvaraRadera

Om du väljer "anonym" skriv gärna vem du är!