Blandat babbel om tankar, trädgård och tanter, rosor, resor och reparationer, sol, semester och sömnad. Ja, lite av varje helt enkelt!

fredag 15 februari 2013

Framsteg och bakslag

Januari och februari har helt ärligt varit de allra bästa hittills med Klas.
Jag och Björn har varit hemma mycket tillsammans (han är föräldraledig 100% och jag förbereder för nyöppning av firman)

Från det att Klas var ca 7 månader fram till 10 månader har han vaknat varje natt, oftast två till tre gånger, och skrikit hysteriskt och näst intill otröstligt. Men dagen efter att han blev 10 månader sover han hela nätter!
Vi har förstått i efterhand att han haft något som kallas för nattskräck. Eller mardrömar som vår bvc-läkare kallade det. Vilket är ganska vanligt i den fasen. Han har inte tagit någon skada av det men vi föräldrar känner hur vi vaknat upp ur ett zombieliknande tillstånd och är som nya människor! Sova hela nätter är fantastiskt!

Den här veckan har Klas lärt sig stå utan att hålla i sig. Eller han tror nog att han håller i sig för han har alltid en leksak i handen.

Han har även lärt sig klappa händerna, på riktigt. Hittills har han klappat genom att slå uppe på sina händer men i går fattade han att han även kan få ljud genom att slå ihop handflatorna!

Bakslaget gäller öppnandet av min ateljé...
I veckan hämtades min master-symaskin för allvarligare reparationer. Utan symaskin blir det svårt att driva skrädderi...

1 kommentar:

  1. Underbara Klas.... Symaskinen är världsligt... Som Karlsson på taket sa. Längtar till söndag! Kram

    SvaraRadera

Om du väljer "anonym" skriv gärna vem du är!